Bra Appar för mobilen!

Idag tänkte vi tipsa om lite användbara Appar som har koppling till betalning via mobilen. Bland annat är det många mataffärer som numera har egna Appar där du hittar allt från recept till möjlighet att skriva handlingslista. Bland annat har den stora matvarukedjan ICA tagit fram flera olika Appar för sina besökare. I en av apparna kan du få förslag på middagar, söka bland recept, göra inköpslistor och se saldot på ditt ICA kort. Det finns även en speciell app för er som använder er av ICA banken.

Även Willys har en egen app som fungerar för er som är Willys+ kunder. Här får du bland annat unika erbjudanden och kan hantera dina inköpslistor direkt i mobilen. Påtal om erbjudanden så finns det en app som heter Matpriskollen som jämför extrapriser på livsmedel. Perfekt för dig som inte vill lägga mer än vad du behöver när du ska handla mat.

När det gäller resande och kollektivtrafik så har flertalet av kollektivtrafikbolagen numera en egen app. Vilken just du har nytta av bäst beror såklart på var du bor. En App som dock alla lär behöva då och då är SJ. I SJ's egna app kan du både köpa och bevaka din resa. Du kan även se tågtabeller och se om det skett några ändringar gällande din resa.

Slutligen så har de flesta banker en såkallad mobilbank där du kan sköta de flesta ärenden. Undertecknad har erfarenhet av Sparbankens App där det mesta inom ekonomin nu sköts. Du kan enkelt se saldo, göra överföringar mellan dina konton med mera. Vill du skicka pengar till någon annan behöver du dock ladda ner Mobilt BankID så du kan styrka din identitet. Nu för tiden är det även möjligt att scanna in uppgifterna från en faktura så du kan sköta PG- eller BG-betalningen direkt i mobilen!