Betala med mobilen hos Willys!

Det är trevligt när man hos Willys möts av informationslappar i kassan om hur man som kund numera kan betala med mobilen! Med hjälp av tjänsten Bart kan nu alla kunder hos Willys, PrisXtra och Hemköp betala mobilt. Det kostar inget extra att ha Bart och du kopplar enkelt tjänsten till ditt Visa eller Mastercard. För att skaffa Bart behöver du bara surfa in på bart.se. Detta kan du både göra via dator och surfplatta. Se till att ha din mobil och ditt kontokort tillhands medan du installerar tjänsten. När du kommit till Barts hemsida behöver du bara registrera dig och sedan följa instruktionerna. Om du själv är inne på Willys så kan du ta en informationslapp om tjänsten där du finner en NFC-kod som du kan scanna in med hjälp av din mobil. Då kommer din mobiltelefon att hämta Bart-appen automatiskt. Har du ingen lämplig applikation att scanna in koder med i din telefon så är det bara att gå till Appstore eller Android-market och söka på antingen "NFC" eller "QR". Ladda sedan ner exempelvis QRReader så kommer du med ett enkelt knapptryck kunna scanna in koder med mobiltelefonen var du än befinner dig.

Betala med mobilen hos Willys!
Betala med mobilen hos Willys!