Tempo erbjuder mobil betalning.

Det blir allt mer vanligt för livsmedelsbutiker att erbjuda sina kunder att betala mobilt. Nu har även livsmedelskedjan Tempo aviserat om att de erbjuder kunder att betala med mobilen. Inledningsvis är det dock bara ett urval att butikerna som förser sina kunder med denna möjlighet. För att betala med mobilen hos Tempo behöver du installera SEQR i din mobiltelefon. Detta för att du kan skanna in de QR-koder som finns i kassan hos Tempo. Ett annat alternativ att betala mobilt hos Tempo är att använda sig av BART. Det räcker med att du registrerar dig på BARTs hemsida och sedan laddar ner appen till din mobiltelefon för att du ska kunna handla dina varor i butiken. Betalningen går till så att du kopplar ditt kontokort till BART och sedan skannar av QR-koden i butiken. Kassörskan kommer efter genomfört köp ge dig ett fysiskt kvitto. På Tempos hemsida finner du en lista över alla butiker som i nuläget erbjuder sina kunder mobil betalning.