SJ utökar sina mobila tjänster

På SJ.se lyfter man nu upp vikten av att göra ett bra miljöval i samband med sina resor. Ett steg i rätt riktning är att betala mobilt när man reser. Detta gör att mindre resurser från naturen förbrukas då man minskar pappersförbrukningen och iställer ersätter denna med elektroniska resedokument. Det finns nu ett flertal tjänster hos SJ som man kan använda sig av via mobilen. SJ lyfter bland annat upp SMS-biljett och hur du via din mobiltelefon kan köpa en enkel resa för en person. Du kan dessutom numera även köpa sista minuten biljett som gäller för både ungdom och student. Genom att använda dig av mina sidor i din mobiltelefon går det dessutom utmärkt att både avboka och omboka resan. Du kan i din mobiltelefon även se dina beställningar eller enkelt titta på tidtabeller och prislistor. Laddar du ner mobilappen Min resa kan du enkelt boka tågresor och genom att betala med mobilen få din biljett rätt ner i din mobiltelefon.